ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκτός αποστολής ο Κουρμπέλης

Εκτός αποστολής ο Κουρμπέλης

Μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αυριανό (2/10) αγώνα με την Παρτιζάν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης με την απογευματινή προπόνηση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε εκτός, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον δικέφαλο και οι άνθρωποι του Αστέρα επέλεξαν να δουλέψουν ατομικά πάνω του, ώστε να ξεπεραστεί μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ακολούθησαν οι ασκήσεις τακτικής, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία αρκετού κόσμου που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να τους ντοπάρει ψυχολογία ενόψει της μάχης με τους Σέρβους.

Η αποστολή των Αρκάφων αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ