ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκτός και ο Τορμένα στον Αστέρα Τρίπολης

Εκτός και ο Τορμένα στον Αστέρα Τρίπολης

Νέο πρόβλημα για τον Στάικο Βεργέτη καθώς μετά τον Κοσίσκι και ο Τορμένα ακολούθησε ατομικό στην διάρκεια της Τρίτης και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο. (VIDEOS)

Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Στάικου Βεργέτη στην προπόνηση της Τρίτης καθώς μετά τον Κοσίσκι και ο Τορμένα δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας την Τρίτη. Και οι δυο τους σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν για προπόνηση.

Ο Βεργέτης θα περιμένει να δει την εξέλιξη της αποθεραπείας τους μέχρι την Πέμπτη ώστε να αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει η όχι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται για δύο ώρες στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι (6 εναντίον 6) στο μισό γήπεδο, τελειώματα φάσεων, ασκήσεις με γρήγορες επιθέσεις κόντρα σε οργανωμένες άμυνες και τακτική.

Ο Στάικος Βεργέτης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν στο γήπεδο, εκτός των Κοσίσκι, Τορμένα.

Επόμενο ραντεβού για προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (11.00 π.μ.)".

Μάλιστα οι ασκήσεις άμυνας και επίθεσης αλλά και αυτές των τελειωμάτωνέφεραν πανέμορφα γκολ αλλά και αποκρούσεις. Ο Γιάννης Γιαννιώτας σκόραρε με καταπληκτικό πλασέ αλλά και με μοναδική κεφαλιά, ενώ ο Γιώργος Μπαντής κατέβασε ρολά με διπλή επέμβαση στον Κριστιάν Λομπάτο όπως φαίνεται και στα δυο βίντεο που ανέβηκαν στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ