ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκτός για ενάμιση μήνα ο Ίγκορ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Αστέρα, Ίγκορ, θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Δεν παίζει ούτε ο Δημούτσος, ο οποίος είναι τιμωρημένος, απέναντι στον Ολυμπιακό. Επιστρέφει ο Γκοντό.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 19:30 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καταστρώνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" χωρίς τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες αλλά και τον Ίγκορ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, το πλήγμα με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ δεν είναι μόνο για την αναμέτρηση αυτή. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Αστέρα θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο.

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο 20χρονος Ιβοριανός επιθετικός, Σεντρίκ Γκοντό, ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το ματς με τον Ολυμπιακό: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκοντό, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπερηχητικός Αστέρας, 4-1 τον Παναιτωλικό

Ελευθερόπουλος: "Μου δυσκολεύουν τη ζωή οι παίκτες μου"

Αγωνία για Ίγκορ στον Αστέρα

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ