ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δυνατά για Ιγκλέσιας και Γκάλο

Δυνατά για Ιγκλέσιας και Γκάλο
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης κοιτάζει την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας, ώστε να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα από την Κίνα, ενώ και ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι ψηλά στη λίστα των Αρκάδων.

Για δυο περιπτώσεις κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν το "μπαμ" με τον Ματίας Ιγκλέσιας, τον άλλοτε άσο του Ατρομήτου που θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας.

Ο 29χρονος είναι έτοιμος να αφήσει την Κίνα και να αγωνιστεί στην ομάδα της Τρίπολης και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αν μη τι άλλο, θα είναι μια πολύ δυνατή κίνηση για τον Αστέρα, εφόσον την πραγματοποιήσει, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα, δεν θέλει χρόνο προσαρμογής και είναι γνωστή η αξία του.

Θέλει και Γκάλο

Εξάλλου, ο Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού εξετάζεται από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Αστέρα, μιας και ο Λούι δεν έχει αντικαταστάτη, παίζει συνεχώς και θα... σκάσει.

Γι' αυτό και θέλουν στην ομάδα να φέρουν έναν έμπειρο παίκτη και να έχουν ένα δυνατό δίδυμο. Μην ξεχνάμε ότι είναι τραυματίας και ο Κιτόκο, επομένως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση σε αυτή την θέση.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ