ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν προλαβαίνει Πανθρακικό ο Μπερτόγλιο στον Αστέρα

Δεν προλαβαίνει Πανθρακικό ο Μπερτόγλιο στον Αστέρα
Μπερτόγλιο INTIME SPORTS

Τρεις απουσίες θα έχει ο Αστέρας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (2/1) με τον Πανθρακικό καθώς πλην του τραυματία Μπερτόγλιο οι Κουρμπέλης, Σανκαρέ είναι τιμωρημένοι.

Ένα ακόμη πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Μπερτόγλιο ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη, θα έχει να αντιμετωπίσει ο Στάικος Βεργέτης ενόψει του αγώνα του Αστέρα με τον Πανθρακικό το Σάββατο (2/1) στην Τρίπολη.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός τεχνικός γνώριζε ότι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους.

Από τη στιγμή όμως που ο Μπερτόγλιο δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη δύσκολα τα τεθεί στην διάθεση του Βεργέτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής σε κυκλική μορφή, άσκηση με πάσα και κοντρόλ, τακτική, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε δίτερμα. Ο Facundo Bertoglio πραγματοποίησε ατομική προπόνηση. Η τελευταία προπόνηση για το 2015 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (31/12) στις 10:30".

Δεν παίζει με Πανιώνιο ο Μάσα

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη (30/12) έγινε γνωστό πως ο Μάσα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο ματς με τον Πανιώνιο. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί την 19η αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ