ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δέκα μέρες εκτός ο Δημούτσος, χάνει Σάλκε, Πλατανιά

Δέκα μέρες εκτός ο Δημούτσος, χάνει Σάλκε, Πλατανιά
INTIME SPORTS

Τράβηγμα στον προσαγωγό υπέστη ο Δημούτσος ο οποίος θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Σάλκε και Πλατανιά. Καλά τα νέα για τον Φούντα που αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν γνώρισε μόνο την ήττα στην Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό με 2-1 αλλά έχασε και τον Ελίνι Δημούτσο για τις επόμενες μέρες με τον έμπειρο μέσο να αποχωρεί τραυματίας.

Ο Δημούτσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες τουλάχιστον. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σάλκε στη Γερμανία και το ματς με τον Πλατανιά στην Τρίπολη που θα γίνει τη Δευτέρα (5/10).

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες το πιθανότερο είναι πως ο Ταξιάρχης Φούντας θα ταξιδέψει στην Γερμανία και θα εκτιμηθεί εκεί η κατάσταση του για το αν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους τραυματίες Λανθαρότε, Νίκο, Κοσίτσκι και Μπερτόγλιο.

100 ματς στον πάγκο του Αστέρα ο Βεργέτης

Εν τω μεταξύ στο παιχνίδι της Κυριακής ο Στάικος Βεργέτης συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και έγινε ο πρώτος προπονητής των Αρκάδων με τριψήφιο αριθμό αγώνων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τους 100 αγώνες στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα συμπλήρωσε στον αγώνα της Λιβαδειάς ο Στάικος Βεργέτης και έγινε ο πρώτος προπονητής του Αστέρα με τριψήφιο αριθμό αγώνων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Έλληνας προπονητής έχει απολογισμό 44 νίκες, 27 ισοπαλίες και 29 ήττες στους αγώνες του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Βεργέτης ντεμπουτάρισε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (1-0) στις 6 Νοεμβρίου 2011 στην Τρίπολη και ανέλαβε επίσημα ως πρώτος προπονητής στις 5 Οκτωβρίου 2013 στον αγώνα με τον Ατρόμητο (2-2) στην Τρίπολη.

Στο πρωτάθλημα της Super League έχει απολογισμό σε 79 αγώνες, 37 νίκες, 20 ισοπαλίες και 22 ήττες, στο Europa League και σε 13 αγώνες που έχει κοουτσάρει έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 8 αγώνες έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ