ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Bεργέτης: "Γλιτώσαμε την Τότεναμ και τώρα... μάχη"

Bεργέτης: "Γλιτώσαμε την Τότεναμ και τώρα... μάχη"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως ο Αστέρας περπάτησε σε τεντωμένο σχοινί κόντρα στη Μάιντς ενώ έδωσε την υπόσχεση ότι οι παίκτες του θα δώσουν μεγάλη μάχη και με αντίπαλο τη Μακάμπι.

"Γλιτώσαμε την Τότεναμ και τώρα θα γίνει μάχη. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ανταγωνιστική. Ο Αστέρας θα πρέπει να δίνει σε κάθε αγώνα το 100%.

Στον αγώνα με την Μάιντς περπατήσαμε σε ένα τεντωμένο σχοινί και δεν πέσαμε. Θέλει όμως συγκέντρωση για να μην πέσουμε την επόμενη φορά.

Παραδοσιακά ο Αστέρα διεκδικεί την πρόκριση στην Τρίπολη, αυτήν την φορά όμως ο πρώτος αγώνας είναι στην έδρα μας. Οι παραδόσεις είναι για σπάνε και ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας.

Υπάρχει και η περίπτωση λόγω της ελληνικότητας στην Κύπρο να ζητήσει η Μακάμπι να γίνει αλλού το παιχνίδι", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκαδία 93.8", αμέσως μετά την κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League που έφεραν την ομάδα της Τρίπολης κόντρα στη Μακάμπι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, εξέφρασε την άποψη ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Αστέρα και Μακάμπι για το ποια ομάδα θα βρεθεί στους ομίλους.

"Σίγουρα γνωρίζαμε πως η σημερινή κλήρωση θα έκρυβε για μας ισχυρό αντίπαλο, αλλά πιστεύω πως ο καλός Αστέρας μπορεί να προκριθεί στους ομίλους. Δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή αποκλείσαμε την Μάιντς.

Πατάμε στα πόδια μας και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία. Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια και ας ελπίσουμε να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε μία ιστορική πρόκριση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ