ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απρόοπτο με "Παπ", νοκ άουτ Μπερτόλιο - Νίκο

Απρόοπτο με "Παπ", νοκ άουτ Μπερτόλιο - Νίκο
Αστέρας Τρίπολης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έφταναν στον Αστέρα οι απουσίες των Φούντα και Λανθαρότε, σε αυτές προστέθηκαν και εκείνες των Παπαδόπουλου, Μπερτόγλιο και Φερνάντες. Η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μετά το "στραβοπάτημα" στη Λέσβο με την Καλλονή (1-1), η επικράτηση του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (23/9, 18.15), για την 4η αγωνιστική της Super League κρίνεται επιτακτική. Αυτό που προβληματίζει το προπονητικό επιτελείο είναι οι σημαντικές απουσίες.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Ο "Παπ" υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Η αρνητική εξέλιξη ήρθε να προστεθεί σε αυτές της Δευτέρας (21/9), όταν οι Μπερτόλιο και Νίκο Φερνάντες αποχώρησαν με ενοχλήσεις.

Οι δύο τελευταίοι δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (27 Σεπτεμβρίου) και μένει να φανεί εάν θα μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Σάλκε, στη Γερμανία (1 Οκτωβρίου). Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ παραμένουν οι Λανθαρότε και Φούντας.

Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Λούι, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Κουρμπέλης, Γιάννου, Σκούρτης, Μούκαμ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ