ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αήττητος και αστεράτος

Αήττητος και αστεράτος
Περόνε Ράγιος INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς παραμένει αήττητος εδώ και έξι αγώνες (videos)

Οι Αρκάδες έχοντας κρατήσει κατά 90% τον περσινό επιτυχημένο κορμό και φυσικά τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, στοχεύουν φέτος ξανά στην Ευρώπη.

Το ξεκίνημα μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακό, με τον Αστέρα σε έξι επίσημους αγώνες να παραμένει αήττητος και να σκεφτεί κανείς πως τα τέσσερα ματς έχουν να κάνουν με την Ευρώπη.

Το μυστικό της φετινής σεζόν κρύβεται στην άμυνα, κάτι στο οποίο έδωσε αρκετή βάση ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στην προετοιμασία της ομάδας και μας αποκάλυψε παίκτης της ομάδας.

Αυτό δεν χρειάζεται πολύ γνώση για να το καταλάβει κανείς, αφού αν και άπειρος στην Ευρώπη, ο Αστέρας δέχθηκε τρία γκολ σε τέσσερα ματς και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλειστεί από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ!

Αναλυτικά τα παιχνίδια

19/07/12 Ίντερ Μπακού - Αστέρας Τρίπολης: 1-1

26/07/12 Αστέρας Τρίπολης - Ίντερ Μπακού: 1-1, 4-2 πεν

02/08/12 Αστέρας Τρίπολης - Μαριτίμο: 1-1

09/08/12 Μαριτίμο - Αστέρας Τρίπολης: 0-0

25/08/12 Α ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: 0-1

02/09/12 Α Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα: 3-0

ΣΥΝΟΛΟ: 2 νίκες, 4 ισοπαλίες (7 υπέρ, 3 κατά)

Έχει και μεγαλύτερο σερί

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας κάνει σερί έξι αγωνιστικών αήττητος, καθώς και τις προηγούμενες δυο σεζόν είχε πετύχει το ίδιο πράγμα, στα μέσα της σεζόν.

Το καλύτερο του σερί ωστόσο έγινε δυο χρόνια, αφότου ανέβηκε στην Superleague, και συγκεκριμένα τη σεζόν 2008-2009, όπου έμεινε αήττητος για επτά αγώνες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ