ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Νοιώθω σαν να ήπια κώνειο γι ακόμα μία φορά"

Βενγκέρ: "Νοιώθω σαν να ήπια κώνειο γι ακόμα μία φορά"

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως η Άρσεναλ δεν είναι ίδια χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τονίζοντας όμως πως θα πρέπει να ξεπεράσουν την απώλεια του γρήγορα.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Φαν Πέρσι, αφού ο Ολλανδός επιθετικός αναμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων με σκοπό να ανακοινωθεί.

Μιλώντας για την απώλεια του 29χρονου άσου, ο Αρσέν Βενγκέρ έβγαλε μεγάλη πικρία για την κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, κατανοώντας όμως την πολιτική που ακολουθείται.

"Είναι σαν να καταπίνω κώνειο, όμως έχει συμβεί κι άλλες φορές και επιβιώσαμε", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ο Ρόμπιν σκόραρε 30 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, δηλαδή ένα γκολ περίπου σε κάθε αγωνιστική. Θα προτιμούσα με τον πουλούσαμε εκτός Αγγλίας, στην Παρί για παράδειγμα, παρά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για τον Ολλανδό άσο, τόνισε: "Είναι εξαιρετικός παίκτης με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν έχω δει πολλούς παίκτες στη ζωή μου με τέτοια ποιότητα στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας και τόσο έξυπνο. Δυστυχώς όμως η οικονομική πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε".

Κλείνοντας τόνισε: "Το να χάνεις ένα τόσο σπουδαίο παίκτη όπως ο Ρόμπιν, είναι ένα κενό που πρέπει γεμίσεις με κάθε τρόπο. Τώρα οι παίκτες που έχουμε θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται".

Εσείς διαβάστε: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι, "Κράξιμο" στον... προδότη Φαν Πέρσι!, "Γάιδαρε Φαν Πέρσι, ανόητε Φέργκι", Φέργκιουσον: "Ντεμπούτο με Έβερτον για Πέρσι"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ