ΣΤΗΛΕΣ

"Γάιδαρε Φαν Πέρσι, ανόητε Φέργκι"

"Γάιδαρε Φαν Πέρσι, ανόητε Φέργκι"

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Εμανουέλ Εμπουέ, δεν χαρίστηκε ούτε στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για την επιλογή του να πάει στη Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τι έγραψε για τον Ολλανδό φορ αλλά και για τους Βενγκέρ και Φέργκιουσον.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι λατρεύτηκε από τους φίλους της Άρσεναλ στα οκτώ χρόνια (2004-2012) που φόρεσε τη φανέλα των Λονδρέζων (194 συμμετοχές - 96 γκολ) όμως η ιστορική μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τοποθέτησε αυτόματα στη "μαύρη λίστα" των οπαδών.

Αιτία οι δηλώσεις κατά καιρούς του Ολλανδού επιθετικού (αρχηγού της ομάδας την περυσινή σεζόν) ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Άρσεναλ για άλλον αγγλικό σύλλογο αλλά και η επιλογή της Γιουνάιτεντ, ομάδα με την οποία οι "κανονιέρηδες" έχουν μεγάλη αντιπαλότητα από την εποχή της συνύπαρξης Φέργκιουσον-Βενγκέρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης για τη συμφωνία της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι αλλά και τα καυστικά σχόλια εναντίον του από τον δημοσιογράφο του CNN , Πιρς Μόργκαν.

Δεν είναι πάντως μόνο οι οπαδοί που έχουν εξοργιστεί από την μετακίνηση του 29άχρονου πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος στο "Ολντ Τράφορντ", με τον Εμανουέλ Εμπουέ να αποτελεί τρανό παράδειγμα.

SPT_GCK_210412_Football Barclays premier league, Arsenal V Chelsea, Picture Graham Chadwick. Robin Van Persie attempt on goal during the 2nd half
SPT_GCK_210412_Football Barclays premier league, Arsenal V Chelsea, Picture Graham Chadwick. Robin Van Persie attempt on goal during the 2nd half SPT_GCK_210412_FOOTBALL BARCLAYS PREMIER LEAGUE, ARSENAL V CHELSEA, PICTURE GRAHAM CHADWICK. ROBIN VAN PERSIE ATTEMPT ON GOAL DURING THE 2ND HALF

Ο 29άχρονος Ιβοριανός αμυντικός, ο οποίος μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2011 στη Γαλατάσαραϊ από την Άρσεναλ, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter, για να επιτεθεί στον Φαν Πέρσι.

"Κηρύσσω πόλεμο ενάντια στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Χωρίς συνθηκολόγηση, χωρίς υποχώρηση.

Κανένας σεβασμός, καμία πίστη για ένα ολλανδικό γαϊδούρι. Λυπάμαι αλλά δεν έχω σεβασμό για έναν καπετάνιο που εγκαταλείπει το πλοίο του", ήταν τα δύο πρώτα σχόλια για τον Φαν Πέρσι, με τον Εμπουέ να προσθέτει για το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στο Νησί:

KHARKOV, UKRAINE - JUNE 13:  Robin van Persie of Netherlands celebrates scoring their first goal with Nigel de Jong of Netherlands during the UEFA EURO 2012 group B match between Netherlands and Germany at Metalist Stadium on June 13, 2012 in Kharkov, Ukraine.  (Photo by Joern Pollex/Getty Images)
KHARKOV, UKRAINE - JUNE 13: Robin van Persie of Netherlands celebrates scoring their first goal with Nigel de Jong of Netherlands during the UEFA EURO 2012 group B match between Netherlands and Germany at Metalist Stadium on June 13, 2012 in Kharkov, Ukraine. (Photo by Joern Pollex/Getty Images) GETTY IMAGES

"Το αφεντικό (Βενγκέρ) τα κατάφερε πάλι. Πούλησε έναν τελειωμένο παίκτη με τόσα πολλά χρήματα. Ο μεγάλος οικονομολόγος. Ο Φαν Πέρσι δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.

Ο Βενγκέρ είναι σοφός άνδρας. Ξέρει ότι ο Φαν Πέρσι θα έπαιζε καλά για μία σεζόν και μετά θα περνούσε άλλα τρία χρόνια εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.Ο Φέργκι είναι ανόητος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ