ΑΓΓΛΙΑ

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αφού οι "κόκκινοι διάβολοι" συμφώνησαν με την Άρσεναλ και την Πέμπτη ο Ολλανδός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Τη συμφωνία της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανακοίνωσε η Αρσεναλ.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Premier League θα βρεθεί την Πέμπτη στο Μάντσεστερ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ για τη μεταγραφή αυτή, η Άρσεναλ θα βάλει στο ταμείο της 24 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 30,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των "κανονιέρηδων" αναφέρει: " Η Άρσεναλ επιβεβαιώνει ότι συμφώνησε για τη μεταγραφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φαν Πέρσι θα ταξιδέψει την Πέμπτη στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις".

Έτσι, οι δύο κορυφαίοι σκόρερ στην περσινή Premier League, ο Ολλανδός και ο Γουέιν Ρούνι, αναμένεται να συνθέσουν μία εξαιρετική γραμμή κρούσης για τους "κόκκινους διαβόλους".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ