ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Φέργκιουσον"

Βενγκέρ: "Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Φέργκιουσον"

Ο Αρσέν Βενγκέρ "πέταξε το γάντι" στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λέγοντας πως κακώς δεν τιμωρήθηκε από την αγγλική FA για το ξέσπασμά του κατά των διαιτητών στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ.

Η απόφαση του διαιτητή Μάικ Ντιν να μετρήσει κανονικά το αυτογκόλ του Τζόνι Έβανς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ έκανε έξαλλο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος -θεωρώντας πως υπήρχε οφσάιντ στη φάση- εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του διαιτητή και των βοηθών του στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" απέφυγε όμως κάποια τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία για τον απλούστατο λόγο πως ο Ντιν δεν έγραψε τίποτα για το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, γεγονός που έβγαλε εκτός... εαυτού τον Αρσέν Βενγκέρ.

Αφού θυμήθηκε πως ο Ντιν ήταν ο ίδιος διαιτητής που τον είχε στείλε στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ για το κλώτσημα ενός μπουκαλιού νερού πριν μερικά χρόνια, ο Αλσατός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει οι διαιτητές να αντιμετωπίζουν με φόβο τον Φέργκιουσον.

"Γιατί θα πρέπει οι διαιτητές να φοβούνται τον Φέργκιουσον; Θα πρέπει να τους ρωτήσουμε αν αυτό είναι αλήθεια, όμως η συγκεκριμένη ιδέα έχει απλωθεί λίγο πολύ σε όλη τη χώρα.

Έχεις μπροστά σου τους κανονισμούς, θα πρέπει να τους τηρείς. Οι διαιτητές είναι επαγγελματίες και έτσι πρέπει να λειτουργούν", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Άρσεναλ και συνέχισε:

"Εάν ο Φέργκιουσον δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε, θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Θα είναι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.

Οι κανονισμοί δεν πρέπει να ισχύουν για κάποια άτομα και όχι για άλλα. Η Πρέμιερ Λιγκ παρακολουθείται σε όλο τον κόσμο και αυτό ήταν ένα κακό παράδειγμα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ