ΑΡΣΕΝΑΛ

Το BBC ταλαιπωρεί τους... οπαδούς της Άρσεναλ

Το BBC ταλαιπωρεί τους... οπαδούς της Άρσεναλ
2012 GETTY IMAGES

Χιλιάδες οπαδοί της Άρσεναλ που θα βρεθούν στο "Old Trafford" για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ κινδυνεύουν να... ξεμείνουν στην πόλη του Μάντσεστερ το ίδιο βράδυ!

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του FA Cup θα λάβει χώρα στις 9 Μαρτίου στο "Old Trafford", ωστόσο η απόφαση να διεξαχθεί βράδυ (19:45 τοπική ώρα) το ματς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της Άρσεναλ.

Αιτία το γεγονός πως όσοι ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ για να στηρίξουν τον Βενγκέρ και τους παίκτες του δεν θα μπορούν να επιστρέψουν μέσω συγκοινωνίας στο Λονδίνο το ίδιο βράδυ, από τη στιγμή που το τελευταίο τρένο από το Μάντσεστερ (Manchester Piccadilly) προς το Λονδίνο (London Euston) αναχωρεί πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας!

Ακόμα μάλιστα και αν κάποιοι οπαδοί των "κανονιέρηδων" φύγουν νωρίτερα από το γήπεδο για να προλάβουν το τελευταίο τρένο για Λονδίνο, δεν θα προλάβουν από εκεί και πέρα το το τελευταίο δρομολόγιο του Μετρό ώστε να μετακινηθούν σε κατεύθυνση της αρεσκείας τους.

Η διοίκηση της Άρσεναλ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει τους οπαδούς της να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα, ενώ θα πρέπει να υπογραμμισθεί πως για να γυρίσει κάποιος με αμάξι στο Λονδίνο θα χρειαστεί περίπου 4 ώρες για να διασχίσει περίπου 200 μίλια.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι φίλοι της Άρσεναλ εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεων τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή της ομοσπονδίας να ορίσει βραδινή ώρα το ματς, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς τους φιλάθλους και επιθυμία εξυπηρέτησης του σταθμού (BBC) που μεταδίδει τα ματς.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ