ΑΡΣΕΝΑΛ

Τελευταίο "χτύπημα" με Εσιέν

Τελευταίο "χτύπημα" με Εσιέν

Την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν ως δανεικού από την συμπολίτισσα Τσέλσι, θα επιχειρήσει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Άρσεναλ.

Μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων πέρυσι για τον Γιόσι Μπεναγιούν, η Άρσεναλ επιθυμεί να αποκτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίκτη από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού.

Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Μικαέλ Εσιέν, με τον 29άχρονο Γάλλο μέσο να μη συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τη νέα σεζόν και τον Αρσέν Βενγκέρ να επιχειρεί να τον αποκτήσει την δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ στο Νησί.

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές της Ευρώπης για τη σεζόν 2012-13 στο Sport24.gr

Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε και να προσφέρει 8.000.000 λίρες για να τον κάνει δικό της, με τον Αλσατό τεχνικό από την πλευρά του να είναι διατεθειμένος να μπει σφήνα, έχοντας ως δέλεαρ για τον παίκτη το γεγονός ότι θα μπορέσει να παραμείνει στο Λονδίνο σε ομάδα υψηλού επιπέδου.

Να σημειωθεί ότι ο Εσιέν αγωνίζεται στην Τσέλσι την τελευταία επταετία, μετρώντας 163 συμμετοχές και 17 τέρματα, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να κυμαίνονται στις 100.000 λίρες.

Δείτε live την τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ