ΑΡΣΕΝΑΛ

Τα τυπικά μένουν για Βενγκέρ και Άρσεναλ

Τα τυπικά μένουν για Βενγκέρ και Άρσεναλ
© GETTY IMAGES

Για νέα τριετή συμφωνία Βενγκέρ - Άρσεναλ κάνουν λόγο στην Αγγλία που δεν θα έχει σχέση με το αποτέλεσμα στον τελικό του FA Cup.

Πέρασαν 18 χρόνια από τη μέρα που ο Αρσέν Βενγκέρ υπέγραψε το παρθενικό του συμβόλαιο με την Άρσεναλ και για πρώτη φορά η υπόθεση της ανανέωσης του είναι αρκετά... σκοτεινή.

Τα πράγματα, ωστόσο, δείχνουν να τελειώνουν θετικά για τους "κανονιέρηδες" με τον Βενγκέρ να έχει δεσμευτεί προφορικά για νέα τριετή συμφωνία.

Την είδηση αποκάλυψε η dailystar τονίζοντας πως το deal θα μπορούσε να είχε κλείσει νωρίτερα, όμως ο Αλσατός τεχνικός εκνευρίστηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, ο οποίος στις 27 Ιανουαρίου μίλησε για οριστική συμφωνία.

Πάντως ο ίδιος ο Βενγκέρ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες: " Το αποτέλεσμα του FA Cup δεν θα παίξει κανένα ρόλο στο μέλλον μου στον σύλλογο. Όταν είσαι κάπου για 18 χρόνια, δεν μπορείς να κριθείς για ένα παιχνίδι, ούτε η απόφαση σου να βασιστεί πάνω σε αυτό.

Αν θα είμαι προπονητής της Άρσεναλ και τη νέα περίοδο; Λογικά ναι. Δεν έχει ολοκληρωθεί και επίσημα κάτι, όμως, λογικά, θα συμβεί".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ