ΑΡΣΕΝΑΛ

Τα πανό που εξόργισαν τον Βενγκέρ

Τα πανό που εξόργισαν τον Βενγκέρ

Οπαδοί της Άρσεναλ ύψωσαν πανό στο "Χόθορνς" ζητώντας από τον Αρσέν Βενγκέρ να φύγει από την ομάδα! Δείτε την αντίδραση του Αλσατού στη συνέντευξη Τύπου (φωτογραφίες+video)!

Η Άρσεναλ έφυγε νικηφόρα από την έδρα της Γουέστ Μπρομ χάρη στο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ (3ο του φετινό στην Premier League), όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να "καλμάρει" τους οπαδούς της που θέλουν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Έτσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εμφανίστηκε στις εξέδρες που φιλοξένησε τους οπαδούς των "κανονιέρηδων" ένα πανό που έγραφε "Αρσέν, ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις αλλά είναι καιρός να πεις αντίο" ενώ άλλοι οπαδοί κρατούσαν μικρά χαρτόνια στα χέρια τους που έγραφαν "Τέρμα η υπομονή. Έξω ο Βενγκέρ".

Μετά από αυτές τις αντιδράσεις ο Αλσατός ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, με τον επί 18 χρόνια τεχνικό των Λονδρέζων να μην κρύβει τη δυσφορία του:

Τα πανό που εξόργισαν τον Βενγκέρ

"Δεν το σχολιάζω αυτό. Χρειάζεται να το ξαναπώ; Δεν σχολιάζω την ερώτησή σου", απάντησε στο δημοσιογράφο και πρόσθεσε: "Είστε πολύ καλοί στο να επιμένετε.

Η ευθύνη καθενός είναι να κάνει την προετοιμασία για το μέλλον. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τον κόσμο να μιλάει.

Τα πανό που εξόργισαν τον Βενγκέρ

Ζούμε στην κοινωνία όπου όλοι έχουμε γνώμη αλλά εμείς είμαστε εδώ όχι για να μιλάμε αλλά να δουλεύουμε πάνω στο χορτάρι".

Αναφορικά με το ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, ο Βενγκέρ έκανε λόγο για μία νίκη που άξιζε να πάρει η ομάδα του ενώ υπογράμμισε πως η Άρσεναλ έχει κάνει τρία καλά ματς μέσα σε μία εβδομάδα καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ.

Ο Βενγκέρ θυμώνει με ερώτηση δημοσιογράφου:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ