ΑΡΣΕΝΑΛ

Στο στόχαστρο του Βενγκέρ και ο Κρουλ

Στο στόχαστρο του Βενγκέρ και ο Κρουλ

"Καίγεται" για ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα η Άρσεναλ. Μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Βιθέντε Γκουαΐτα, της Βαλένθια, νέος στόχος για τους "κανονιέρηδες", είναι ο Τιμ Κρουλ, της Νιούκαστλ.

Παίκτη για τη θέση του τερματοφύλακα αναζητεί η Άρσεναλ από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμεί να υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στη θέση 1 της ομάδας που προς το παρόν υπολογίζει μόνο στον Σέζνι.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν προσεγγίσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αρκετούς γκολκίπερ, όπως οι Ρέινα και Ζούλιο Σέζαρ, αλλά καμία προσπάθεια δεν είχε αίσιο τέλος.

Τελευταίος ήταν ο Βιθέντε Γκουαΐτα, τερματοφύλακας της Βαλένθια, τον οποίο ο Βενγκέρ αν και έκανε πρόταση, δεν κατάφερε να φέρει στο "Έμιρεϊτς".

Πλέον οι Λονδρέζοι, στρέφουν την προσοχή τους στην εγχώρια αγορά και πιο συγκεκριμένα, έχουν "βάλει στο μάτι" το νούμερο 1 της Νιούκαστλ, Τιμ Κρουλ.

Ο Ολλανδός είναι από τους καλύτερους παίκτες των "ανθρακωρύχων", με τον Βενγκέρ να του έχει μεγάλη εκτίμηση. Τα αγγλικά δημοσιεύματα τέλος, κάνουν λόγο για έτοιμη πρόταση από πλευράς Άρσεναλ ύψους 10.000.000 λιρών (11.500.000 ευρώ) για τον 25χρονο πορτιέρο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, μετά από 7 χρονιές στο "Σεν Τζέιμς Παρκ".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ