ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Φλαμινί

Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Φλαμινί

Το "καυτό" μεταγραφικό 10ήμερο που υποσχέθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, φαίνεται πως ξεκινάει με την επιστροφή του Ματιέ Φλαμινί στο Λονδίνο, ο οποίος είναι ελεύθερος και θα υπογράψει με τους κανονιέρηδες.

Ο Ματιέ Φλαμινί έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν και τον τελευταίο καιρό κάνει προπονήσεις με την Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει πολύ καλά το Γάλλο μέσο, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Λονδίνο για 4 σεζόν και απ' ότι φαίνεται θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Έτσι, ο Φλαμινί θα είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή της Άρσεναλ (πρώτη ήταν ο Σανόγκο κι αυτός ως ελεύθερος), ωστόσο τόσο ο Βενγκέρ, όσο και οι οπαδοί της ομάδας επιθυμούν να είναι η αρχή για να έρθουν κι άλλοι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το deal με τον 29χρονο Γάλλο μέσο που επιστρέφει στο Λονδίνο μετά από 5 χρόνια στη Μίλαν, μπορεί να κλείσει σήμερα και να είναι διαθέσιμος για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στη Φούλαμ.

Πλέον, ο επόμενος στόχος των Άγγλων θα αφορά τη θέση του επιθετικού, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για μεγάλη προσπάθεια από μεριάς Βενγκέρ να πείσει τον Μπενζεμά να μετακομίσει στο "Έμιρεϊτς".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ