ΑΡΣΕΝΑΛ

Προς Άρσεναλ ο Φελαϊνί;

Προς Άρσεναλ ο Φελαϊνί;

Η Άρσεναλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην απόκτηση του Μαρουάν Φελαϊνί, από την Έβερτον. Τον Βέλγο μάλιστα φημολογείται ότι "ψήνει" και ο Μίκελ Αρτέτα, πρώην συμπαίκτης του, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στους Λονδρέζους.

Η Άρσεναλ, απ' ότι φαίνεται προηγείται των άλλων διεκδικητών του Μαρουάν Φελαϊνί. Οι Λονδρέζοι, έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον παίκτη, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισής τους στο "Έμιρεϊτς".

Ο Βέλγος μέσος έχει στο συμβόλαιό του με την Έβερτον, έναν ειδικό όρο, που σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, κοντά στα 30.000.000, ο σύλλογος θα τον αφήσει να φύγει.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ, καταθέτοντας εντός των ημερών πρόταση για τον Βέλγο διεθνή.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Μίκελ Αρτέτα, να διαδραματίζει κι αυτός σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ισπανός ήταν συμπαίκτης του Φελαϊνί στην Έβερτον, πριν πάει στην Άρσεναλ, κι από ότι φαίνεται, "ψήνει" τον Βέλγο, να ξανασμίξουν στο Λονδίνο.

Ο Βενγκέρ πάντως, όπως όλα δείχνουν θέλει να αλλάξει τακτική στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας καλούς παίκτες, αναγνωρισμένης αξίας κι όχι άλλα "ταλεντα", με σκοπό να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ