ΑΡΣΕΝΑΛ

Ποντόλσκι: "Δεν είμαι παλιάτσος"

Ποντόλσκι: "Δεν είμαι παλιάτσος"

Το σήριαλ με τον Λούκας Ποντόλσκι και τις τάσεις φυγής που έχει από την Άρσεναλ συνεχίζεται με τον Γερμανό επιθετικό να τονίζει για ακόμα μια φορά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Λούκας Ποντόλσκι έχει τονίσει με κάθε πιθανό τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ αφού δεν βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές του Βενγκέρ. Για μία ακόμα φορά ο Γερμανός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το Λονδίνο τον Ιανουάριο με τον προπονητή του να μη δείχνει να επιθυμεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο Ποντόλσκι μίλησε στην "Bild" για τα όσα συμβαίνουν και επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

"Αγαπώ το Λονδίνο και την ομάδα, αλλά δεν μου αρέσει η κατάσταση που υπάρχει. Δεν είμαι παλιάτσος που έχει συμβόλαιο για να κάθεται στην κερκίδα. Θα μπορούσα να πω ότι όλα είναι καλά και "κάθομαι" πάνω στο συμβόλαιό μου; Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να παίζω. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τα όσα συμβαίνουν. Θέλω να παίζω αλλά δεν είμαι χαρούμενος με τα όσα συμβαίνουν" ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε δεν σκέφτεται να πουλήσει τον παίκτη. "Δεν είναι προς πώληση ο Ποντόλσκι" τόνισε πριν από μερικές ημέρες και όταν τον ρώτησαν για το εάν θα τον έδινε με 5 εκατομμύρια ευρώ απάντησε: " Εγώ είμαι αυτός ο οποίος καθορίζει τις τιμές και σίγουρα η τιμή του Ποντόλσκι είναι μακριά από το συγκεκριμένο νούμερο".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ