ΑΡΣΕΝΑΛ

Πληθαίνουν οι φωνές κατά του Βενγκέρ

Πληθαίνουν οι φωνές κατά του Βενγκέρ
Βενγκέρ

Μετά την βαριά ήττα της Άρσεναλ με 3-1 από την Μονακό στο "Έμιρεϊτς" οι φίλαθλοι των "κανονιέρηδων" ζητούν την αποχώρηση του Βενγκέρ. Τι λένε τα αγγλικά ΜΜΕ.

Δύσκολη βραδιά η χθεσινή (25/2) για τους φίλους της Άρσεναλ. Η αγαπημένη τους ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μονακό στο Λονδίνο και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή η ήττα έβγαλε στη φόρα διάφορα προβλήματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το... χαλί και όπως είναι λογικό βγήκαν στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία οι φίλαθλοι της Άρσεναλ πιστεύουν πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Βενγκέρ και πως από το καλοκαίρι θα πρέπει να βρεθεί η διάδοχη λύση.

Πάνω-κάτω το ίδιο αναφέρουν και οι εφημερίδες στο Νησί, που τονίζουν πως εκτός από την απουσία τίτλων, πλέον η Άρσεναλ δεν μπορεί να διακριθεί ούτε και στην Ευρώπη ( αυτή θα είναι η 5η σερί φορά που θα αποκλειστεί στη φάση των "16").

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης, ενώ να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Βενγκέρ ολοκληρώνεται το 2017.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ