ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ έτοιμος να ξοδέψει 73 εκατομ. ευρώ αυτή την εβδομάδα

Ο Βενγκέρ έτοιμος να ξοδέψει 73 εκατομ. ευρώ αυτή την εβδομάδα

"Σπάει" κάθε μεταγραφικό ρεκόρ της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ που βγαίνει στην αγορά για ψώνια αυτή την εβδομάδα με 73 εκατομ. ευρώ στο χέρι! Δείτε τους στόχους του.

Αποφασισμένος να ξανακάνει την Άρσεναλ ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους είναι ο Αρσέν Βενγκέρ και με σύμμαχό του ένα γεμάτο... πορτοφόλι βγαίνει για ψώνια αυτή την εβδομάδα.

Και είναι έτοιμος να "σπάσει" κάθε μεταγραφικό ρεκόρ της Άρσεναλ κάνοντας κινήσεις για τους Ιγκουαΐν, Γκιουντογάν και Μπέντερ όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα.

Το συνολικό ποσό που αναμένεται να ρίξει στην αγορά τις προσεχείς ημέρες, ανέρχεται στα 62 εκατομ. λίρες, περίπου 73 εκατομ. ευρώ.

Ο μεγάλος στόχος για την επίθεση των "κανονιέρηδων" είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με περίπου 25 εκατομ. λίρες να πηγαίνουν στη Ρεάλ για τον Αργεντινό.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, προτεραιότητα του Βενγκέρ είναι ο σκόρερ της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League, Ιλκάι Γκιουντογάν. Η προσφορά προς την γερμανικά ομάδα θα είναι κοντά στις 20 εκατομ. λίρες. Αν όμως δεν βρει άκρη με τους φιναλίστ του τελικού του Γουέμπλεϊ, έχει έτοιμες 17 εκατομ. λίρες για τον ΛαρςΜπέντερ της Λεβερκούζεν.

Και οι τρεις παραπάνω προσφορές είναι μεγαλύτερες από την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, αυτής του Αντρέι Αρσάβιν με 15 εκατομ. λίρες το 2009.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αυτό το καλοκαίρι στη διάθεσή του ένα μπάτζετ που θα φτάσει τις 70 εκατομ. λίρες (περίπου 83 εκατομ. ευρώ). Σε αυτό το ποσό υπολογίζονται και τα χρήματα που θα δοθούν στις ομάδες αλλά και οι μισθοί των παικτών.

Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο από τα δύο καλοκαίρια στα οποία ο Αλσατός τεχνικός- σύμφωνα με όσα έχει πει- θα κρατήσει όλους τους παίκτες-"κλειδιά" της ομάδας, στην προσπάθειά του να οδηγήσει την Άρσεναλ ξανά στην κορυφή.

Να σημειωθεί ότι μέσα στη χρονιά είχε χτυπήσει την πόρτα της Ντόρμουντ για τον Γκέτσε, αρχικά με 25 εκατομ. λίρες. Στη συνέχεια σκόπευε να ανέβει ακόμα 7 εκατομ. λίρες, αλλά τον πρόλαβε η Μπάγερν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ