ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο... 37ος τραυματισμός του Ντιαμπί

Ο... 37ος τραυματισμός του Ντιαμπί

Ο Αμπού Ντιαμπί τραυματίστηκε για 37η φορά (!) στη μέχρι σήμερα καριέρα του, αν και είναι μόλις 28 ετών. Πολύ άτυχος ο άσος της Άρσεναλ, ο οποίος θα μείνει για τρεις μήνες εκτός δράσης (φωτογραφία).

Δεν θα τον έβαζες να κάνει "ποδαρικό" στο σπίτι σου. Αν βρισκόταν στον περίγυρό σου, ένα σκόρδο κάπου θα βρισκόταν, διότι δεν ξέρεις και τι θα μπορούσε να συμβεί. Τα.. ραντεβού του με την γκαντεμιά δε λένε να λάβουν τέλος. Με λίγα λόγια, ο άνθρωπος άνετα θα μπορούσε να κάνει μέχρι και τον Μητσοτάκη να τρομάξει...

Τι λιγότερο θα μπορούσε να γραφτεί για τον Αμπού Ντιαμπί, ο οποίος χτύπησε για 37η φορά στην καριέρα του και είναι μόλις 28 ετών. Αυτό που συμβαίνει με την περίπτωσή του, μόνο ως μεταφυσικό γεγονός θα μπορούσε να εξηγηθεί.

Αυτή την φορά, ο Γάλλος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και μπαίνει για μια ακόμη φορά στα... πιτς. Ίσως να μείνει και τρεις μήνες εκτός δράσης, την ώρα που βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δύσκολα να ανανεώνεται.

Πολύ περισσότερο βλέπει τα ματς με πολιτικά, παρά αγωνίζεται σε αυτά. Και ουδείς μπορεί να ξέρει το που θα σταματήσει αυτή η κακοδαιμόνια...

Ο... 37ος τραυματισμός του Ντιαμπί
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ