ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Αλέγκρι αρνήθηκε να διαψεύσει τις επαφές με Άρσεναλ

Ο Αλέγκρι αρνήθηκε να διαψεύσει τις επαφές με Άρσεναλ

Η άρνηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διαψεύσει ότι βρίσκεται σε επαφές με την Άρσεναλ, έχει προκαλέσει ερωτήματα τις τελευταίες ώρες σε αγγλικό και ιταλικό Τύπο.

Με τον Αρσέν Βενγκέρ να αναλογίζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, οι "κανονιέρηδες" φέρονται να έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα τους τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους, ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Γάλλου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τις τελευταίες εβδομάδες. Στο δημοσίευμα της " Express", που σημειώνει ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήρθε να προστεθεί μια δήλωση του προπονητή της Γιουβέντους το απόγευμα της Τετάρτης (9/2). “Ούτε θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω κάτι...”, είπε ο 49χρονος στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο της "Mediaset Premium", ανάβοντας "φωτιές".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως “σε αυτό το σημείο της σεζόν τα ΜΜΕ λένε πάντα ότι φεύγω, ακόμη κι όταν τα πράγματα πηγαίνουν πραγματικά καλά”. Φυσικά, τα όσα είπε δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά της αγγλικής ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι αρνήθηκε να διαψεύσει το οτιδήποτε, προκαλεί ερωτήματα.

Ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στη Γιουβέντους από το 2014, έχοντας ορισμένες άκρως επιτυχημένες σεζόν στο Τορίνο, με αποκορύφωμα την πορεία προς τον τελικό του Champions League το 2014, όπου ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξι πιθανοί αντικαταστάτες του Βενγκέρ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ