ΑΡΣΕΝΑΛ

Πατέρας Εζίλ: "Δεν είναι άξιος σεβασμού ο Πέρεθ"

Πατέρας Εζίλ: "Δεν είναι άξιος σεβασμού ο Πέρεθ"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πατέρας του Μεσούτ Εζίλ, Μουσταφά, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφορικά με την εξωγηπεδική ζωή του γιου του.

Ο πατέρας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Άρσεναλ αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες σχετικά με την εμμονή του γιου του στο ασθενές φύλο και την άστατη νυχτερινή ζωή του στα τρία χρόνια παραμονής του στη Μαδρίτη.

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ είχε καταφερθεί εναντίον του Εζίλ σε δηλώσεις του στην, φιλικά διακείμενη προς αυτόν, εφημερίδα ABC, χαρακτηρίζοντας τον Εζίλ "εμμονικό με τις γυναίκες και τη νυχτερινή ζωή, και καθόλου καλό επαγγελματία".

Αυτές οι δηλώσεις δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες από την πλευρά του Γερμανού διεθνή και ο πατέρας του, Τούρκος μετανάστης στη Γερμανία, τράβηξε ακόμα περισσότερο το θέμα απειλώντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πέρεθ.

Συγκεκριμένα έβαλε κατά του Ισπανού προέδρου στη γερμανική Bild, δηλώνοντας ότι: "Το γεγονός ότι ένα άνθρωπος βγάζει πολλά χρήματα δε σημαίνει ότι είναι τίμιος και άξιος σεβασμού. Ο Μεσούτ θεωρείται αποδιοπομπαίος τράγος κι εγώ ο άπληστος πατέρας. Στημένο παιχνίδι".

Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: "Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας νομικά. Αν ο Μεσούτ είχε αντιεπαγγελματική ζωή στη Μαδρίτη, τότε γιατί έπαιζε διαρκώς; Θέλουν να τον κατηγορήσουν τώρα γιατί οι φίλαθλοι και οι συμπαίκτες του είναι θυμωμένοι (με την αποχώρησή του)".

Να σημειωθεί, καταληκτικά, ότι ο Γερμανός μέσος συμμετείχε σε 108 τέρματα, σκοράροντας ή πασάροντας, στις 159 εμφανίσεις του με τη λευκή φανέλα. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Άρσεναλ τον ενέταξε στο δυναμικό της καταβάλλοντας ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ