ΑΡΣΕΝΑΛ

Κοντά σε Ζιρού η Άρσεναλ

Κοντά σε Ζιρού η Άρσεναλ
Ζιρού

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με την "Daily Mail", την ώρα που ο προπονητής της Μονπελιέ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων" για τον 25χρονο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού ενδέχεται να είναι η επόμενη μεταγραφή της Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Μονπελιέ, ενδιαφέρει πολύ τους "κανονιέρηδες", οι σύμφωνα με τη "Daily Mail" βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτησή του.

Η Άρσεναλ εκτός του Λούκας Ποντόλσκι ψάχνει πιθανότατα και έναν ακόμη επιθετικό, καθώς ο Ρόμπιν φαν Πέρσι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο. Ο Ολλανδός καθυστερεί συνεχώς το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του και έτσι οι άνθρωποι της Άρσεναλ έχουν ήδη στραφεί προς τον Ζιρού. Ο λόγος είναι πως δε θέλουν να πάθουν τα περσινά, όταν έχασαν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τους Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί και έτρεχαν για να κλείσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ τους.

Ο Ρενέ Ζιράρ, προπονητής της Μονπελιέ, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον 25χρονο λέγοντας: "Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται πολύ και ο Ζιρού θέλει να παίξει στην Αγγλία. Αν ο Αρσέν Βενγκέρ συμφωνήσει με τον πρόεδρο (Λουίς Νικολίν), τότε θα υπογράψει σε αυτούς".

Τέλος, σύμφωνα με τη "Daily Mail" ο Ζιρού, πρώτος σκόρερ του φετινού Σαμπιονά, κοστολογείται κοντά στα 15 εκατομμύρια, ποσό που θα μπορούσε να διαθέσει η Άρσεναλ ειδικά σε περίπτωση πώλησης του Φαν Πέρσι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ