ΑΡΣΕΝΑΛ

Κινδυνεύει με φυλάκιση δυο ετών ο Άλεξ Σονγκ

Κινδυνεύει με φυλάκιση δυο ετών ο Άλεξ Σονγκ
Άλεξ Σονγκ

Ο 23χρονος μέσος της Άρσεναλ Άλεξ Σονγκ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δυο ετών, καθώς κατηγορείται για ξυλοδαρμό ενός άντρα κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Αφρική.

Ο νεαρός άσος βρέθηκε στην γενέτειρα του Ντουάλα και μία από τις μεγαλύτερες πόλης του Καμερούν για την περίοδο των Χριστουγέννων, η παραμονή του ωστόσο ήταν αρκετά επεισοδιακή.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο 23χρονος μέσος χτύπησε έναν άνδρα και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όμως δεν παρέστη ποτέ στη δίκη η οποία έγινε ερήμην του.

Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο κρίθηκε ως ένοχος και όπως όλα δείχνουν θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών! Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως δεν άγγιξε καν τον άνδρα, όμως τα στοιχεία είναι εναντίον του:

"Ήμουν με την κοπέλα μου. Πήγε στην τουαλέτα όμως δεν επέστρεψε μετά από 15 λεπτά και πήγα να δω τι συμβαίνει. Δυο σωματοφύλακες με εμπόδισαν και μου έλεγαν πως δεν μπορούσα να μπω μέσα, ήξερα όμως ότι ο Σονγκ ήταν. Μόλις βγήκε έξω ήταν νευριασμένος και όλα τελείωσαν με εμένα να πηγαίνω στο νοσοκομείο".

Ο δικηγόρος του Σονγκ, είπε: "Μία κοπέλα του ζήτησε αυτόγραφο για το βιβλίο που έβγαλε. Στη συνέχεια ο άνδρας προκάλεσε έναν από τους σωματοφύλακες του και ξέφυγαν τα πράγματα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ