ΑΡΣΕΝΑΛ

Η εξήγηση του Φαν Πέρσι για το θέμα με Βενγκέρ

Η εξήγηση του Φαν Πέρσι για το θέμα με Βενγκέρ

"Δεν αμφισβήτησα τον προπονητή", λέει ο Φαν Πέρσι για το περιβόητο "Noooo" στην αλλαγή του Τσάμπερλεϊν. Για ποιο λόγο είχε αυτή την αντίδραση.

Η αλλαγή του Αλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν με τον Αρσάβιν στο 75' του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, προκάλεσε την έκρηξη του κόσμου της λονδρέζικης ομάδας προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ αλλά και την δυσαρέσκεια του Φαν Πέρσι. Έτσι τουλάχιστον καταλάβαμε όλοι βλέποντας την έκφραση στο πρόσωπο του Ολλανδού η οποία συνοδεύτηκε με ένα "Noooo" (Όχι).

Ο ίδιος ο αρχηγός της Άρσεναλ ωστόσο έδωσε την δική του εξήγηση στη 'Sun' στο θέμα που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο Νησί:

"Η αντίδραση μου δεν είχε να κάνει με τον Βενγκέρ. Απλά στεναχωρήθηκα που είδα τον Αλεξ να φεύγει από το παιχνίδι αμέσως μετά την ασίστ που μου έδωσε στο μοναδικό μας γκολ. Δεν αμφισβήτησα τον προπονητή, δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω τις αποφάσεις του Βενγκέρ. Ο Αλεξ είχε έναν μικροτραυματισμό και εμείς δεν το ξέραμε, αλλά ο κόουτς το γνώριζε και έβαλε τον Αρσάβιν.

Με τον Βενγκέρ είμαστε καλά όπως το ίδιο είναι και η σχέση μου με τον σύλλογο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία σύγκρουση και δεν υπάρχει καμία διαμάχη. Ο προπονητής το γνωρίζει αυτό, εγώ το γνωρίζω, όλοι οι παίκτες το γνωρίζουν."

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ