ΑΡΣΕΝΑΛ

Φίλαθλοι και Φαν Πέρσι αποδοκίμασαν τον Βενγκέρ!

Φίλαθλοι και Φαν Πέρσι αποδοκίμασαν τον Βενγκέρ!

Δείτε τις έντονες αποδοκιμασίες με τις οποίες υποδέχτηκαν οι φίλοι της Άρσεναλ την απόφαση του Βενγκέρ να βγάλει τον Τσάμπερλεϊν. Δυσαρέσκεια και από τον Φαν Πέρσι!

Στο 75' του αγώνα με την Γιουνάιτεντ, ο Βενγκέρ προχώρησε στην αλλαγή του Αλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν με τον Αρσάβιν, σηκώνοντας στο "πόδι" του Emirates από τις αποδοκιμασίες των φίλων της Άρσεναλ γι' αυτή του την κίνηση. Αρχικά οι οπαδοί επιφύλαξαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στον Άγλλο στράικερ που είχε εξαιρετική απόδοση στο ματς.

Στη συνέχεια άρχισαν να γιουχάρουν την είσοδο του Αρσάβιν, με το Ρώσο να κοιτάει απορημένος την αντίδραση του κοινού στην απόφαση του Αλσατού τεχνικού να τον περάσει στο παιχνίδι.

Μάλιστα αυτή η αλλαγή δυσαρέστησε μέχρι και τον αρχηγό της Άρσεναλ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που μόλις αντιλήφθηκε την αποχώρηση του Τσάμπερλεϊν φώναξε: "Nooooooo" (Όχι).

Να σημειωθεί ότι σε εκείνο το σημείο το μομέντουμ έδειχνε προς την ομάδα του Λονδίνου, καθώς τρία λεπτά νωρίτερα (71') είχε ισοφαρίσει με το γκολ του Ολλανδού αρχηγού της.

Η αλλαγή όμως του Βενγκέρ, έβαλε φρένο στον ενθουσιασμό του κόσμου και λίγο αργότερα ο Γουέλμπεκ έδωσε τη νίκη στην Γιουνάιτεντ με 2-1 (81').

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ