ΑΡΣΕΝΑΛ

Επαφή της Άρσεναλ με Τούχελ

Επαφή της Άρσεναλ με Τούχελ

Το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ βρίσκεται στον αέρα και γερμανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσφορά των "κανονιέρηδων" στον Τόμας Τούχελ!

Μπορεί τα διεθνή ΜΜΕ να παρουσιάζουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ως νούμερο ένα υποψήφιο για να διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ, σε περίπτωση αποχώρησης του τελευταίου από την Άρσεναλ, ωστόσο ρεπορτάζ της " Bild" έρχεται για να ανατρέψει την κατάσταση.

Η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο για προσέγγιση των Λονδρέζων προς τον τεχνικό της Μπορούσια Ντόρμτουντ, Τόμας Τούχελ, αλλά και πρόσθεση του Αλσάτου να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία τους! Οι ενδείξεις ότι ο Βενγκέρ διανύει την τελευταία σεζόν του στον πάγκο της Άρσεναλ είναι πολλές, όμως το ενδεχόμενο παραμονής του θεωρείται εξίσου πιθανό. Άλλωστε, ο Γάλλος τόνισε πρόσφατα πως έχει φτάσει σε απόφαση αναφορικά με το μέλλον του, δίχως όμως να αποκαλύψει ποια είναι αυτή.

Όσον αφορά στον 43χρονο Γερμανό, βρίσκεται στους Βεστφαλούς από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αντικατέστησε τον Γιούργκεν Κλοπ. Η εικόνα της ομάδας του έχει πείσει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και με τη δουλειά του έχει καταφέρει να βρει ισορροπία, παρά τις απώλειες σημαντικών παικτών το περασμένο καλοκαίρι, όπως οι Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκιουντογάν, Χένρικ Μχιταριάν. Όμως ορισμένα αποτελέσματα τον έχουν θέσει υπό πίεση ανά διαστήματα, με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να μη φέρεται απόλυτα σίγουρη ως προς το αν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ