ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Στο "τιμόνι" της Άρσεναλ επιθυμεί να παραμείνει ο Αρσέν Βενγκέρ και την επόμενη σεζόν, παρά την εναντίωση των φιλάθλων προς το πρόσωπό του.

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να διανύει περίοδο έντονης αμφισβήτησης στην Άρσεναλ και οι φίλαθλοι να ζητούν συνεχώς την απομάκρυνσή του απ' την τεχνική ηγεσία, αλλά ο ίδιος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του έγιναν εντονότερες μετά τον αποκλεισμό των "κανονιέρηδων" απ' το Champions League και το συνολικό 10-2 απ' την Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η πορεία των Λονδρέζων στην Premier League μόνο ενθαρρυντική δεν είναι. Άξιο αναφοράς είναι ότι η ήττα απ' τη Γουέστ Μπρομ (3-1) ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ για τον σύλλογο. Τελευταία φορά που η Άρσεναλ έφτασε σε αυτή την επίδοση ήταν τον Απρίλιο του 1995.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν να πτοούν τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος, σύμφωνα με την Guardian, φέρεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στο "τιμόνι" και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Απ' ότι φαίνεται δεν επιθυμεί να φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι, αλλά έχει ως στόχο να αντιστρέψει το κλίμα και να παλέψει για το καλό του κλαμπ. "Θα μάθετε την επίσημη απόφαση σύντομα. Πολύ σύντομα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ