ΑΡΣΕΝΑΛ

Ενδιαφέρον για Μανωλά

Ενδιαφέρον για Μανωλά
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τη βρετανική "Metro", η Άρσεναλ εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά για πιθανό αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάελεν.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Πολλά μάτια υπήρχαν στα γήπεδα της Βραζιλίας στα παιχνίδια της Ελλάδας και σίγουρα ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού ξεχώρισε για τα καλά.

Γι' αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το δημοσίευμα της βρετανικής "Metro", που εμπλέκει τον 23χρονο με την Άρσεναλ ως πιθανό αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάελεν.

Οι "κανονιέρηδες" μπορεί να χάσουν τον Βέλγο αρχηγό, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 12,5 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, μένοντας με τους Μερτεσάκερ και Κοσιελνί ως καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς. Μια πιθανή προσθήκη του Μανωλά, θα έλυνε πολύ τα χέρια του Αρσέν Βενγκέρ.

Όπως αναφέρει το κείμενο, ο νεαρός σέντερ μπακ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και ανέβασε τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κοστολογείται στα 10 εκ. ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Metro" και θα δώσει μάχη με τη Γιουβέντους, η οποία επίσης θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του, όπως γράφει το εν λόγω κείμενο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ