ΑΡΣΕΝΑΛ

Αδειάζει τα ταμεία για τον Γκέτσε

Αδειάζει τα ταμεία για τον Γκέτσε

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να προσφέρει 25.000.000 λίρες στη Ντόρτμουντ για να αρπάξει τον Μάριο Γκέτσε το καλοκαίρι, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Daily Mail".

Η απόπειρα της Άρσεναλ να ντύσει στα κόκκινα τον Γκέτσε πριν από έξι μήνες έπεσε στο κενό παρά τις 20.000.000 λίρες που προσφέρθηκαν ως δέλεαρ στη Ντόρτμουντ, όμως οι "κανονιέρηδες" δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Τα επτά χρόνια χωρίς κάποιον μεγάλο τίτλο είναι πάρα πολλά για μία ομάδα του μεγέθους των Λονδρέζων, με την εφημερίδα "Daily Mail" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Αρσέν Βενγκέρ ως μεγάλο στόχο να φέρει στο "Emirates" τον 19χρονο ηγέτη του γερμανικού συλλόγου.

Για το λόγο αυτό η Άρσεναλ θα προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 25.000.000 λιρών στους Βεστφαλούς το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ως γνωστόν αποτελεί εξίσου σημαντικό στόχο και ο Λούκας Ποντόλσκι της Κολονίας, για τον οποίο θα διατεθούν γύρω στις 10.000.000 λίρες.

Σε περίπτωση βέβαια που ευοδωθεί το φλερτ με τον Γκέτσε, ο παίκτης θα αποτελέσει την πλέον πολυδάπανη μεταγραφή για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, ξεπερνώντας κατά πολύ τις 15.000.000 λίρες που είχαν δοθεί πριν μερικά χρόνια στη Ζενίτ για τον Αρσάβιν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ