ΑΡΗΣ

Ζαραδούκας ο δεύτερος

Ζαραδούκας ο δεύτερος
INTIME SPORTS

Μετά τον Δημήτρη Διαμαντάκο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον εξάμηνο δανεισμό του Γιάννη Ζαραδούκα όπως είχε προαναγγείλει το Sport24.gr.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα του Άρη στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μία κίνηση την οποία είχε προαναγγείλει το Sport24.gr και ανάλογη με αυτή του Δημήτρη Διαμαντάκου όπως αυτή ολοκληρώθηκε χθες το πρωί.

Νωρίς το μεσημέρι η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο διεθνή αριστερό μπακ και χαφ που το βράδυ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ζαραδούκας είναι να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ και τους νέους του συμπαίκτες και εφόσον εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του θα είναι στο χέρι του Ισπανού τεχνικού να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Στα συν του Ζαραδούκα το γεγονός ότι την Τετάρτη είχε αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καβάλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την απόκτηση του Ζαραδούκα ανακοίνωσε λίγο πριν τις 16:00 και η ΠΑΕ Άρης με την ανακοίνωση να ανέφερε μεταξύ άλλων: « Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα. Ο 27χρονος διεθνής μεσοαμυντικός (μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ) πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό».

Κι όσο για την ακριβή συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ εκτός του εξάμηνου καταρχήν δανεισμού του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η ΠΑΕ Άρης έχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Πλέον μετά από την απόκτηση του Ζαραδούκα η ΠΑΕ Άρης πραγματοποίησε την μόνη κίνηση ποδοσφαιριστή που είχε το δικαίωμα στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου γεννημένου πριν από την 1/1/1988. Ενώ από τους άλλους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που εξέταζε ο Ανδρέας Τάτος επέλεξε να δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ