ΑΡΗΣ

Ζαραδούκας: "Από τον Άρη στην Εθνική"

Ζαραδούκας: "Από τον Άρη στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (18/1) ο Γιάννης Ζαραδούκας για λογαριασμό του Άρη με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό και οψιόν αγοράς

Ο Γιάννης Ζαραδούκας αποδείχθηκε "Εγγλέζος" στην άφιξή του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του Άρη ερχόμενος με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό και οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος διεθνής ακραίος μπακ και χαφ έδειξε χαρούμενος, φιλόδοξος και έτοιμος στον ερχομό του στον Άρη μέσα από τον οποίο βλέπει και την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Ο Ζαραδούκας πρόκειται να κάνει αύριο (19/01) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα. Είμαι φιλόδοξος, έχει μια δυναμική και η ομάδα, έχει τον κόσμο της. Σίγουρα να βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μαζί. Να κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θέλει", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

Σε ερώτηση για το πως ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Άρης τον θέλει δανεικό από τον Ολυμπιακό απάντησε: " Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουμε στην αρχή, γιατί ποτέ δεν είχε ο Άρης ανάγκη να πάρει παίκτη δανεικό από τον Ολυμπιακό. Αλλάζουν, όμως, οι εποχές, με πιστεύει ο Άρης και με κάλεσε να έρθω να βοηθήσω".

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Διαμαντάκο είπε πως: "Ό λα έγιναν σε μια μέρα, δεν πρόλαβα να μιλήσω", ενώ για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο Άρης σχολίασε: " Αν δεν το γνώριζα δεν θα ερχόμουν. Καλύτερα να έρχεσαι στα δύσκολα και να βγεις νικητής και εσύ από αυτό και η ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι΄ αυτό".

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα ο Ζαραδούκας απάντησε πως: " Έχω κάποιο καλό αγωνιστικό ρυθμό επειδή έπαιξα 90λεπτο μέσα στην εβδομάδα (σ.σ. για το κύπελλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στην Καβάλα), πιστεύω θα είμαι έτοιμος, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής".

Κι όσο τέλος για την επιστροφή του στην δράση δήλωσε: " Είναι ένα κομμάτι που θέλω να πω και σε κάποιους που λένε διάφορα… Θέλω να παίξω, να φανώ μέσα από τον Άρη, για να πάω πίσω στην Εθνική ομάδα".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του Διαμαντάκου η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε το δελτίο και του Ζαραδούκα κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι μπορούνε να κάνουνε ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε ένα παιχνίδι όπου παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του Ρούμπεν Πουλίδο ακόμη και στην αποστολή. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ