ΑΡΗΣ

Υπό το βλέμμα του Αθανασιάδη

Υπό το βλέμμα του Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ έγινε υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Παρόντος του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δεν ήταν ο μόνος του από την διοίκηση της ΠΑΕ αφού το παρών έδωσε και το μέλος της, Τάσος Ορφανίδης, όπως και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης.

Μία διοικητική παρουσία που δεν αρκέστηκε απλώς στο να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά συνδυάστηκε και με ομιλία για το σήμερα και το αύριο. Με το υπόλοιπο του μήνα Ιανουαρίου να συμπεριλαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια για τον Άρη.

Παιχνίδια σημαντικά και για την περαιτέρω πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και στο νοκ άουτ παιχνίδι της προσεχής Πέμπτης για την φάση των 16 κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μία πρώτη προπόνηση μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Πρόμπιερζ, που νωρίς το πρωί αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου για την πατρίδα του την Πολωνία μεταφέροντας το αντίο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω των Λαζαρίδη και Βράνιες, που έγινε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσιου.

Κι όσο από πλευράς ποδοσφαιριστών που συνδυάστηκε με την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για τους Νέρι Καστίγιο, Σάκη Πρίττα και Μανόλη Παπαστεριανό την ίδια ώρα που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα λυθεί το συμβόλαιο του Ισπανού Κριστιάν Πορτίγια που φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ