ΑΡΗΣ

Προσωρινό δίδυμο Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσιου

Προσωρινό δίδυμο Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσιου

Το δίδυμο των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσιου θα αποτελέσει την διάδοχη λύση στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Με το δίδυμο των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσιου στην άκρη του πάγκου του ο Άρης θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννενα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το εν λόγω δίδυμο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να αποτελέσει την προσωρινή διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας χθες αργά το βράδυ με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Κι αυτό γιατί επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι να έχε ιβρεθεί ο οριστικός αντικαταστάτης του 39χρονου Πολωνού τεχνικού μέσα στα επόμενα24ωρα ώστε να κοουτσάρει την ομάδα στο νοκ άουτ παιχνίδι της Πέμπτης για τους 16του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Σεμερτζίδης πρόκειται για τον υπεύθυνο των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης τα τελευταία χρόνια ενώ ο Μιχαλήτσιος στην προ διμήνου επιστροφή του είχε αναλάβει ουσιαστικά το σκάουτινγκ επί ημερών Πρόμπιερζ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχανε βρεθεί ως δίδυμο στην ίδια θέση πριν από 13 χρόνια διαδεχόμενοι τον Ίλια Πέτκοβιτς.

Η πρώτη προπόνηση του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου όπως τελικώς προέκυψε θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στις 15:00. Κι αν όλα έδειχναν πως προσωρινός διάδοχος του Πρόμπιερζ θα ήταν ο Σεμερτζίδης η παρουσία του Μιχαλήτσιου έχει να κάνει και με το ότι από την περσινή του παρουσία ένα χρόνο πριν διαδεχόμενος τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ γνωρίζει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε χθες το βράδυ στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Πρόμπιερζ μετά από 61 μέρες και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας φαίνεται πως υπάρχει η συνειδητοποίηση της κατάστασης και της ανάγκης άμεσης ανατροπής της.

Κάτι που φάνηκε και στην πράξη από την πρωτοβουλία του αρχηγού Νίκου Λαζαρίδη που παρουσία μόνο των ποδοσφαιριστών του Άρη στα αποδυτήρια προκάλεσε μία εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση. Το κύριο νόημα των όσων ακούστηκαν ήταν: " Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξυπνήσουμε! Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κακή εικόνα".

Ο Λαζαρίδης στάθηκε και στο οικονομικό κομμάτι λέγοντας: "Πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματα έξω από το γήπεδο. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν γίνεται να μην δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε και η ομάδα και εμείς οι ίδιοι να ωφεληθούμε. Ο κόσμος έχει πληγωθεί…".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ