ΑΡΗΣ

Υπέγραψε τον διακανονισμό ο Τσιώλης

Υπέγραψε τον διακανονισμό ο Τσιώλης
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε το πρωί στην Θεσσαλονίκη όπου και υπέγραψε τον διακανονισμό της οφειλής προς το πρόσωπό του από την περσινή συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης.

Ο Σάκης Τσιώλης κατά την πρωινή παρουσία του στην Θεσσαλονίκη υπέγραψε τον διακανονισμό της οφειλής προς το πρόσωπό του από την ΠΑΕ Άρης από την περσινή συνεργασία του.

Συγκεκριμένα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και νυν του Αστέρα Τρίπολης δέχτηκε να πάρει 35.000 ευρώ κι αφού είχε χαρίσει το ποσό των 20.000 ευρώ επί συνόλου 55.000 ευρώ που ήταν η οφειλή του.

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε και τυπικά άλλη μία υπόθεση, η μεταξύ εξάλλου των δύο πλευρών συμφωνία ήταν από τον Σεπτέμβριο σε τετ α τετ που είχε υπάρξει στην Θεσσαλονίκη παραμονή του παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Άρης να υπαχθεί στο άρθρο 99.

" Δεν πρόκειται να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στον Άρη πόσο μάλιστα αφού με την συμφωνία αυτή διευκολύνεται στο να υπαχθεί στο άρθρο 99", τόνισε για μία ακόμη φορά ο Τσιώλης με αφορμή την σημερινή εξέλιξη σε επικοινωνία του Sport24.gr μαζί του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τεχνικό δίδυμο του Άρη των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή είχε προγραμματίσει ρεπό για σήμερα και επιστροφή στις προπονήσεις από αύριο. Σε μία μέρα όπου θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Νίκος Παντίδος.

Ο 21χρονος αμυντικός στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Λιβαδειά κληρονόμησε ένα χτύπημα στην γάμπα του και από χθες ξεκίνησε θεραπεία. Όσο για τους Μανώλη Παπαστεριανό λογικά θα προλάβει να ξεπεράσει την διάταση στο γαστροκνήμιό του όπως και ο Δημήτρης Ασλανίδης τις ενοχλήσεις του στους κοιλιακούς του.

Εν τω μεταξύ στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Νταβίντ Αγκάνθο έχοντας επιστρέψει από την πατρίδα του την Ισπανία μετά από μία εβδομάδα αδείας που του χορήγησε η ΠΑΕ δεδομένου ότι ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ