ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Γεωργιάδης

Υπέγραψε ο Γεωργιάδης
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Τη φανέλα του Άρη θα φορά από εδώ και στο εξής ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμος να προβάρει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο 31χρονος ακραίος μπακ λίγες μέρες αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό και αφού βρέθηκε στην γενέτειρά του στην Κοζάνη αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη.

Ο Γεωργιάδης με το ναι του στον Άρη απέρριψε προτάσεις ομάδων που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Και πιο συγκεκριμένα δύο από την Super League από Πανθρακικό και Βέροια και δύο από την Football League από Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ.

Με την στάση του αυτή στόχος του εξ αρχής ήταν να παίξει στον Άρη όπως και θα γίνει. Κατά το παρελθόν ο Γεωργιάδης έχει περάσει από Κοζάνη, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρα Ρόδου και Βέροια και μέχρι προ ημερών στον Λεβαδειακό.

Με τον Άρη ο Γεωργιάδης θα είναι σε θέση να παίξει μετά από τις 3 Φεβρουαρίου, καθώς θα πρέπει να παρέλθει το διάστημα 30 ημερών από τότε που έπαιξε τελευταία φορά σε επαγγελματική κατηγορία. Κι αυτό γιατί είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του Λεβαδεικού με τον Εργοτέλη και στα 95΄ του όντας βασικός.

Ο Γεωργιάδης συμφώνησε με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι με την παραμονή του να θεωρείται δεδομένη και για την επόμενη χρονιά με την επίτευξη της ανόδου στην Football League. Σημαντικοί λόγοι στην απόφασή του η παρουσία του γνώριμού του από την συνεργασία τους στην Βέροια ως τεχνικού εκεί Δημήτρη Καλαϊτζίδη και το μέγεθος του Άρη.

Τον δρόμο που έδειξε ο Άρης αναμένεται να ακολουθήσει και ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας υπό τις οδηγίες του Καλαϊτζίδη. Ο Αλέξανδρος Βεργώνης του Παναιτωλικού ενώ με την φανέλα του Άρη δεν θα αγωνιστεί τελικά ο Φίλιππος Δάρλας παρά το ότι είχε συμφωνήσει στα μέσα του Δεκέμβρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ