ΑΡΗΣ

Χωρίς Τόχα για την πρόκριση

Χωρίς Τόχα για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Απόντος του Κάρλος Τόχα ο Άρης θα κυνηγήσει την Πέμπτη (20:00) την πρόκρισή του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ενοχλήσεις του στο γόνατο αποτέλεσαν την αιτία που ο Κάρλος Τόχα δεν συμπεριλήφθηκε στην 22μελής αποστολή του Άρη για το αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος (12/01, 20:00).

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη έλαβε χώρα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ακολούθως ανακοινώθηκε η 22μελής αποστολή την οποία αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπιντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον λόγο ότι είναι να αντιμετωπίσει και την Κυριακή τη φορά αυτή για το πρωτάθλημα της Super League τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα παραμείνει για πέντε συνεχόμενες μέρες στην Αθήνα.

Μετά τον Βράνιες, φεύγει και ο Τσέζαρεκ

Εν τω μεταξύ κι αν το μεσημέρι επισημοποιήθηκε η λύση του συμβολαίου με τον Γιούριτσα Βράνιες κάτι ανάλογο πρόκειται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα και με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κροάτης επιθετικός όπως είναι γνωστό χθες ζήτησε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, την λύση του συμβολαίου του δείχνοντας ανένδοτος στην απόφασή του.

Ο Τσέζαρεκ που είναι ήδη στην Κροατία παρέπεμψε τους ανθρώπους του Άρη στον δικηγόρο του, Αργύρη Λίβα, για τον διακανονισμό των οφειλών προς το πρόσωπό του, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά το διαζύγιο, μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει προχωρήσει τελικά σε κατάθεση προσφυγής που έδειχνε αποφασισμένος να προβεί και μάλιστα στην UEFA όπως φέρεται να τόνισε μεταξύ άλλων στην χθεσινή του κουβέντα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ