ΑΡΗΣ

Χωρίς τον Ακόστα στην Ξάνθη

Χωρίς τον Ακόστα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Νοέ Ακόστα στο παιχνίδι του Άρη με την Skoda Ξάνθη, την ώρα που αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού επενδυτικού χαρακτήρα για την ΠΑΕ.

Η θλάση που υπέστη ο Νοέ Ακόστα στο τελευταίο παιχνίδι του Άρη θα στερήσει από τον Ισπανό μέσο την παρουσία του την Κυριακή στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Για τον λόγο αυτό και ο Μανουέλ Μασάδο για την κάλυψη του κενού του Ισπανού μέσου στην βασική ενδεκάδα τον Γιώργο Κατίδη.

Ο Ακόστα πάντως δεν αποτελεί το μόνο πρόβλημα στην προετοιμασία του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με την ακριτική ομάδα αφού απόντες θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Γιάννης Γιαννιώτας και Κώστας Καζναφέρης.


Ακόμη εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού του Άρη είναι ο Μιχάλης Σηφάκης που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Μανώλης Παπαστεριανός άρχισε μεν να ανεβάζει ρυθμούςόμωςδύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών όπως και ο Σάκης Πρίττας.


Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει ανησυχία για την ενόχληση του Νέρι Καστίγιο στο γόνατό του την ίδια ώρα που ο Μασάδο θα συνεχίσει να έχει στο ρόστερ του τον Καρίμ Σολτάνι. Κι αυτό γιατί ο Γαλλοαλγερινός δεν μπόρεσε να βρει ομάδα μέχρι χθες στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Όσο για την κινητικότητα που παρουσιάζεται στο ενδεχόμενο επένδυσης ευρωπαϊκής εταιρείας στην ΠΑΕ Άρης είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα από την εξέλιξη του κρίσιμο ραντεβού που είναι να γίνει στην έδρα της.


Για τον λόγο αυτό και πρόκειται να γίνει το σχετικό ταξίδι του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με το σώμα της Λέσχης Φίλων Άρη ωστόσο να είναι εκείνη που θα έχει τον τελευταίο λόγο σε δύο συνελεύσεις που είναι να γίνουν.


Συγκεκριμένα το σώμα της Λέσχης Φίλων Άρη θα έχει τον τελευταίο λόγο στο ενδεχόμενο η συγκεκριμένη εταιρεία να πάρει μέρος των μετοχών της ΠΑΕ Άρης όχι όμως και όσον αφορά το μάνατζμεντ της εταιρείας. Όπως και να έχει πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι πως στο συγκεκριμένο ενδιαφέρον έχουνε μπει ρήτρες εμπιστευτικότητας που σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει αγγίζουνε το 1.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ