ΑΡΗΣ

Με Αγκάνθο με τον Ατρόμητο

Με Αγκάνθο με τον Ατρόμητο
πανηγυρική INTIME SPORTS

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (01/12, 17:15). Η αποστολή της ομάδας.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (01/12, 17:15).

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πουλίδο και Ηρακλής καθώς και ο τιμωρημένος Γκέσιος που αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αντίθετα στην αποστολή του Άρη επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας που εξέτισε την ποινή του ενώ το παρών έδωσαν και οι Αγκάνθο, Παπαζαχαρίας και Κοέλιο που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

Μία αποστολή που ανακοινώθηκε από τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή μετά από την μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ