ΑΡΗΣ

Χωρίς Οικονομόπουλο η αποστολή

Χωρίς Οικονομόπουλο η αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Οικονομόπουλο να μένει εκτός αποστολής καθώς τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο Κύπελλο. Δείτε την αποστολή.

Με απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (9/11, 19.30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμεωρημένοι Έλσνερ και Οικονομόπουλος.

Μάλιστα ο τελευταίος ενημερώθηκε από την ΕΠΟ πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς για την αποβολή του στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Ανδρέας Ηρακλής.

Στην αποστολή είναι οι: Αγκάνθο, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος και Ψυχογιός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ