ΑΡΗΣ

Χωρίς Γιαννιώτα αλλά με Κατίδη

Χωρίς Γιαννιώτα αλλά με Κατίδη
INTIME SPORTS

Με απόντα τον τραυματία Γιάννη Γιαννιώτα αλλά παρόντα τον Γιώργο Κατίδη ο Άρης θα επιδιώξει αύριο το μεσημέρι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Δόξα Δράμας (22/01, 15.00)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα είναι ο μοναδικός απών του Άρη στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, εξαιτίας της θλάσης του στον δικέφαλο, με τον Μανουέλ Μασάδο να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους 18 της αποστολής του (22/01, 15:00).

Μεταξύ αυτών ήταν και η παρουσία του Γιώργου Κατίδη με τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό να του έδωσε άλλη μία ευκαιρία παρά την αντίδραση που είχε στην αλλαγή του στο 90΄ του παιχνιδιού της περασμένης Τετάρτης στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Επίσης στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Νέρι Καστίγιο και Ρικάρντο Φατί που εξέτισαν τις τιμωρίες τους αλλά και ο Κάρλος Τόχα μαζί με τους νεαρούς Στέλιο Τσουκάνη και Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα του Άρη περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία για τον αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Μετά το τέλος της ο Μασάδο επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του με αυτούς να είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Μίσελ, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Φατί, Πρίττας, Τόχα, Καπετάνος, Κατίδης, Νέτο, Ουμπίντες, Ακόστα, Καστίγιο και Τριανταφυλλάκος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ