ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Θέλουμε ενίσχυση"

Χατζηνικολάου: "Θέλουμε ενίσχυση"

Ό,τι είχε να δει το είδε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του Άρη με την Πιρίν ο Γιάννης Χατζηνικολάου, με τον Σερραίο τεχνικό να ήταν ξεκάθαρος μετά τη λήξη του, ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Τι κι αν ο Άρης κέρδισε την Πιρίν με 4-0 στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ήταν ξεκάθαρος μετά την λήξη του και μίλησε για ενίσχυση.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη δεν θέλησε ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV να αναφερθεί και σε ονόματα στην σχετική ερώτηση για το αν ο Σουμπίνιο είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος.Στο σχόλιό του για το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας ο τεχνικός του Άρη είπε:

" Η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή, αλλά θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά και ενίσχυση. Αυτό που μένει για μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι σήμερα".

Ειδικά για την ενίσχυση όπου αναφέρθηκε ο Χατζηνικολάου απέφυγε να μπει σε διαδικασία ονοματολογίας, σε ερώτηση για τον Σουμπίνιο και το αν είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος λέγοντας: " Έχουμε κάποιους στόχους, είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση στη Θεσσαλονίκη και γίνεται προσπάθεια να κλείσουν όσο το δυνατόν το συντομότερο οι παίκτες και να είναι κοντά μας".

Για τα φιλικά του Άρη στη Βουλγαρία σχολίασε: " Είμαστε στη φάση που χτίζουμε την ομάδα. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, απλά θέλουμε κάθε φορά να βλέπουμε στο γήπεδο κομμάτια της τακτικής μας πάνω στα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις".

Λίγα λεπτά μετά πάντως ο Χατζηνικολάου αποφάσισε πως οι υπό δοκιμή Ρόμπερτ Σταμποζλίεφ και Παναγιώτης Αχείμαστος δεν θα συνεχίσουν μετά από τις δύο προπονήσεις όπου συμμετείχαν και τα 30' (60'-90') στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Πιρίν.Η απόφασή του όπως εξήγησε είχε να κάνει με το ότι δεν υπάρχει λόγος απόκτησής τους καθώς δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ