ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Θέλουμε δουλειά"

Χατζηνικολάου: "Θέλουμε δουλειά"

Ο Άρης μπορεί να κέρδισε την Μπότεφ Βράτσα με 3-0 στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί βουλγάρικου εδάφους εντούτοις ο τεχνικός του Γιάννης Χατζηνικολάου παραδέχθηκε μετά την λήξη του πως η ομάδα του θέλει ακόμη δουλειά.

Τι κι αν ο Άρης επιστρέφει αύριο το πρωί στην Θεσσαλονίκη με δύο νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχθεί γκολ στα τρία πρώτα του φιλικά παιχνίδια επί βουλγάρικου εδάφους εντούτοις ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν χαλαρώνει.

Ο Σερραίος τεχνικός μετά το τέλος του τρίτου φιλικού παιχνιδιού με την Μπότεφ Βράτσα στο Πράβετς έκανε λόγο για δουλειά στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV ενώ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι και όχι μόνο.

Για το ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ στα τρία φιλικά της παιχνίδια στην Βουλγαρία επισήμανε: " Το μηδέν παθητικό δίνει μια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι, θέλουμε δουλειά ακόμη.

Ήμασταν κουρασμένοι σήμερα, στα προηγούμενα παιχνίδια πήγαμε καλύτερα από ότι στο σημερινό. Δοκιμάζουμε διάφορα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι βγαίνει η κούραση στα παιδιά, τα οποία έδειξαν διάθεση, δεν έχω παράπονο.

Είχαν και πάθος σήμερα, ίσως μερικές φορές πέρα από το επιτρεπτό όριο, αλλά μέσα από την κούραση κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία θα διορθώσουμε".

Ο Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως: " Γίνεται προσπάθεια για να παίξουμε σε ένα τουρνουά στο εξωτερικό αλλιώς θα μείνουμε στην Θεσσαλονίκη και θα γεμίσουμε τις μέρες μας με κάποια φιλικά", ενώ για το φιλικό με την Ρόμα είπε: " Δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης, αλλά συζητάμε για να το κάνουμε αυτό το φιλικό".

Για τον γνώριμο του Σαλόζε Ουντότζι υποστήριξε: " Είναι ένας παίκτης που περιμένουμε να μας βοηθήσει. Είναι καλός παίκτης, είχε καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες και επειδή έχει την εμπειρία του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει άμεσα".

Τέλος για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις επισήμανε: " Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την πρώτη μέρα. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Το βλέπουμε, το ξέρουν και οι άνθρωποι της διοίκησης, γίνονται προσπάθειες και θα βγει ένα αποτέλεσμα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ