ΑΡΗΣ

Άρης-Μπότεφ 3-0

Άρης-Μπότεφ 3-0

Ο Άρης έδειξε καλό πρόσωπο σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας με 3-0 της Μπότεφ. Αγγελούδης, Άντι Ρένια και Τσουκάνης τα γκολ των "κιτρίνων"

Ο Άρης επικράτησε με 3-0 της Μπότεφ Βράτσα στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του επί βουλγάρικου εδάφους χωρίς να δεχθεί γκολ.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι μέρος του οποίου παρακολούθησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Σαλόζε Ουντότζι που ταξίδεψε από την Σόφια στο Πράβετς.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Άρη μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Μετά από δέκα μέρες παρουσίας στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς η αποστολή του Άρη θα ξεκινήσει αύριο το πρωί το ταξίδι της επιστροφής της για την Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 2' ο Αγγελούδης αξιοποίησε την πάσα του Σουνά και έκανε το 1-0 με διαγώνιο αριστερό σουτ ενώ στο 8' ο Σταυρόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από την σέντρα του Κοτσαρίδη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 12' η μπάλα από το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ ενώ στο 19' ο Γιανάτσκοφ μπλόκαρε το σουτ του Σουνά. Όπως και στο 21' αυτό του Παπαδόπουλου και στο 28' του Μαργαρίτη ενώ στο 38' ο τερματοφύλακας της Μπότε έδιωξε δύσκολα πάνω στην γραμμή μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Αγγελούδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' η Μπότεφ απείλησε με την κεφαλιά του Αλιόσεφ αλλά ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 56' ο Αγγελούδης είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Σε αντίθεση με το συρτό σουτ του Κίροφ που βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Άρη ένα λεπτό μετά στο 57' ενώ στο 58' ο Αγγελούδης έχασε νέο τετ α τετ. Η εμφάνιση δε του Σαλόζε Ουντότζι πίσω από τον πάγκο του Άρη στο 63' συνδυάστηκε και με τα δύο επόμενα γκολ του Άρη.

Το δεύτερο στο 69' από τον Ρένια, που όπως δήλωσε μετά την λήξη το αφιέρωσε στον πατέρα του, αξιοποιώντας την ασίστ του Μανιά που σε πρώτο χρόνο το σουτ του βρήκε σε αντίπαλο. Κι όσο για το τρίτο που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 ξεκίνησε και πάλι από τον νέο επιθετικό του Άρη.

Συγκεκριμένα ο Μανιάς από τα αριστερά βρήκε τον Καραγιάννη που έβγαλε συστημένη σέντρα από τα αριστερά για τον Τσουκάνη που με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσβετκόφσκι. Τέλος στο 78' ο Καραγιάννης από κοντά έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν μπόρεσε με προβολή να κάνει το 4-0.

Άρης: Διούδης (62' Γκελής), Ηρακλής, Κύργιας, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (46' Οικονομόπουλος), Σταυρόπουλος, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης.

Στο 61' πέρασαν στο παιχνίδι οι: Μανιάς, Ρένια, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης, Καραγιάννης, Έλσνερ και Πουλίδο.

Μπότεφ Βράτσα: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ