ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Έτοιμοι με την έναρξη"

Χατζηνικολάου: "Έτοιμοι με την έναρξη"

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος στον βαθμό που θα ήθελε από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Βέροια ωστόσο θεωρεί πως η ομάδα του ο Άρης θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θεωρεί πως η ομάδα του ο Άρης θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (18/08, 19.15).

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη ωστόσο δεν έκρυψε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος στον βαθμό που θα ήθελε από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Βέροια.

Για το φιλικό με την Βέροια τόνισε: " Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, που δεν είναι έτοιμη ακόμα. Λείπουν και παίκτες, χωρίς όμως να το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία. Θα είμαστε έτοιμοι όμως με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ας έρθουν και τα άλλα παιδιά και θα δούμε".

Για το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης είπε: " Πολλές φορές και των έσω μπορούμε να κάνουμε μια προσθήκη. Αν βρούμε μια καλή περίπτωση θα κινηθούμε. Αλλά αυτά την στιγμή δεν έχουμε κάτι", ενώ νωρίτερα μετά την λήξη στην κάμερα του ΟΤΕ TV δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος για την απόκτηση του υπό δοκιμή Νίκου Καρανίκα.

Για τον Ιμπέχ και αν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο φιλικό της Τετάρτης με την Επισκοπή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δήλωσε: " Πήγε στη Ρουμανία να μαζέψει τα πράγματα του και αύριο επιστρέφει. Είναι λίγο δύσκολο όμως να τον χρησιμοποιήσουμε".

Τέλος για τα δύο φιλικά που ακολουθούν με Επισκοπή και Πανθρακικό υποστήριξε: " Επειδή κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα, ενώ θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούν να προσαρμοστούν και νέες μεταγραφές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ