ΑΡΗΣ

Χατζηνικολάου: "Διάθεση και πειθαρχία"

Χατζηνικολάου: "Διάθεση και πειθαρχία"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του φιλικού με την Λίτεξ Λόβετς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στάθηκε στην διάθεση και πειθαρχία τους.

Ικανοποιημένος από την διάθεση και την πειθαρχία των ποδοσφαιριστών του στάθηκε μετά την λήξη του φιλικού με την Λίτεξ Λόβετς ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV μετά από το τέλος του δεύτερου φιλικού της ομάδας του στάθηκε ακόμη στο μηδέν στην άμυνα αλλά και στο πως έχει η ενίσχυση του ρόστερ του.

Το πρώτο του σχόλιο μετά από το 0-0 με την Λίτεξ Λόβετς και σε ερώτηση για το μηδέν στην άμυνα ήταν: " Πρωταρχικός στόχος για κάθε ομάδα στην προετοιμασία είναι να ξεκινάει από την άμυνά της η σωστή λειτουργία. Δεν λέω από την αμυντική γραμμή, μιλάω γενικώς για την άμυνα. Με την προσθήκη κάποιων παικτών που περιμένουμε να έρθουν, θα αποκτήσει ποιότητα και το επιθετικό μας παιχνίδι και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.Αυτό που μου άρεσε ήταν η πειθαρχία και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να μείνω στην διάθεση και την πειθαρχία των παιδιών, που δεν άφησαν μια ομάδα που είναι και πιο έτοιμη και ίσως τώρα πιο ποιοτική να μην κάνει φάσεις, δεν δώσαμε χώρους".

Κι όσο για τις χαμένες ευκαιρίες σχολίασε: "Αν δεν ήταν περίοδος προετοιμασίας, ο Μανιάς ή ο Γιάννης (Παπαδόπουλος) θα ήταν πιο φρέσκοι και θα είχαν σκοράρει".

Για τις μεταγραφές που αναμένονται δήλωσε: " Έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον πρόεδρο, τις κυνηγάει, αλλά το να γίνει μια μεταγραφή μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί εμπλέκονται πολλοί. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε κάποια αποτελέσματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ